Er bestaan spiegels voor het gezicht, maar niet voor de ziel: zelfonderzoek dient die taak te vervullen. (Baltasar Gracian(1647))

Over mij

Kansrijk groeien, opvoedingsondersteuning voor met name allochtonen
Deel website Kansrijk groeienDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Bahareh Nouri (1978)

Voordat ik naar Nederland kwam, wist ik dat ik aan de grootste uitdaging van mijn leven begon. Trouwen, je veilige omgeving verlaten, je studie en je vrienden los laten en opnieuw beginnen.

Ik was niet bang omdat ik goed wist waar ik aan begon. Nu nog, na al die jaren, heb ik er geen moment spijt van gehad.

Ik was als jong meisje al geinteresseerd in mensen en las vooral veel psychologieboeken. Ik was vaak mensen aan het vergelijken en analyseren. Ook gedrag van ouders in relatie met hun kinderen boeide me enorm.

Tijdens en na mijn studie Pedagogiek ben ik vele jaren bezig geweest met begeleiden van ouders en kinderen met problemen. Ik ben vooral in jeugdhulpverlening werkzaam geweest.

Jaarlijks heb ik bijscholingen gevolgd o.a. op het gebied van oplossingsgericht werken, autismebegeleiding en casemanagement. Door mijn huidige opleiding Master Pedagogiek ben ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en neem ik deel aan supervisiebijeenkomsten om casussen met vakgenoten te bespreken en zo de kwaliteit te waarborgen.

De weg van verlamd zijn, geen geluid meer horen, de weg niet kunnen vinden, je niemand voelen, geen identiteit hebben, niks weten, niet geaccepteerd worden tot: durven te zijn, de warmte weer te voelen, je droom te volgen, kleine stapjes te zetten heb ik stap voor stap bewandeld. Van een verwend meisje zonder levenservaring ben ik nu veranderd in een trotse vrouw met veel bagage en kennis die bereid en staat is om je te helpen in je zoektocht naar zelfkennis en een geslaagd leven.